Головна » 2014 » Серпень » 4 » Велосипедний тур викладачами м. Остшешів (Республіка Польща)
20:07
Велосипедний тур викладачами м. Остшешів (Республіка Польща)

Відповідно до встановлених партнерських відносин з Комплексом шкіл №2 з м. Остшешув (Республіка Польща) з 28.07-02.08.14р. відбувся велосипедний тур Львівською областю: Трускавець – Борислав - Дрогобич - Стебник - Стрий - Львів -Самбір. 

База експедиції була у нашому ліцеї. До ліцею наші друзі з Польщі доїхали на машині, жили в гуртожитку ліцею, і з Дрогобича організовували поїздки до різних частин  України.

У перший день 28.07  вирушили в напрямку Трускавець, який славиться своїми цілющими водами. Група ефективно проковтнула кілька км горбистої місцевості. Після невеликого походу по магазинах поїхали в напрямку Борислава. Залишаючи Борислав поїхали у напрямку Дрогобича.

  

Вівторок 29.07 в теплу погоду, вирушили вулицями Дрогобича до загальнонаціональної координації - методистського центру польської мови та культури Польщі, який на очолює Адам Хлопек. Після цікавої зустрічі, поїхали  досліджувати найближчі околиці Дрогобича. На цей раз нашою метою було побувати у м. Стебник. 

Середа 30.07 вирішили відправитись до м. Стрий. Щоб потрапити туди довелося подолати 30 км  дороги. Оглядали місто більше години. 

Четвер 31.07 поїздка до Львова в рамках якої: 

  • зустріч з представниками департаменту професійно-технічної освіти координації діяльності вищих навчальних закладів та науки;

  • Личаківський цвинтар

  • екскурсія містом                                                                                             

П'ятниця 01.08 поїздка в м. Самбір, а звідти вздовж краю Карпат до Дрогобича. 

Субота 02.08 одразу після сніданку ми були змушені попрощатись з нашими гостями, оскільки вони повертались додому.

Вітольд Якубчик директор Комплексу шкіл №2 зазначив, що це була подорож про яку говориться "wakacje życia", а також в майбутньому буде плануватись наступна подорож. 

Категорія: Новини | Переглядів: 1112 | Додав: Olga
Всього коментарів: 1
1 Петро  
0
Польське Ostrzeszow має писатися і вимовлятися українською як Остжешув.

Ім`я *:
Email *:
Код *: