Головна » 2014 » Листопад » 26 » Конкурс "Дебют першокурсника"
10:43
Конкурс "Дебют першокурсника"

«Ми шукаємо таланти!» - саме під таким девізом пройшов в Дрогобицькому ППЛ щорічний творчий конкурс «Дебют першокурсника», що покликаний відшукати якомога більше талановитих дітей, дати їм можливість розкрити і проявити себе.

Вибрати кращого досвідченому журі, до складу якого увійшли: заступник директора з навчально-методичної роботи Любов Пришляк, методист навчального закладу Мирон Гамерський, соціальний педагог Павло Буць, практичний психолог Ірина Матолич та старший майстер Орест Гамерський, було досить важко, адже, з кожним роком творчих, ініціативних, активних і талановитих дітей в ліцеї стає все більше. Дехто, незважаючи на отримання робітничої професії, все ж обирає в майбутньому сцену. А визначитися з таким відповідальним у їхньому житті кроком та допомогти відкрити у собі іскорку творчості допомагає їм сцена Дрогобицького ППЛ.

Сучасними піснями та танцями, читанням репу, гумористичними сценками і не тільки дивували та розважали учні глядачів і вболівальників конкурсу. І вже зовсім скоро журі визначить переможця у кожній номінації. Учасники та переможці творчого конкурсу були нагороджені грамотами й призами, що підготував для них учнівський профком.

Категорія: Новини | Переглядів: 521 | Додав: Olga
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: