Головна » 2014 » Грудень » 10 » Цінуй життя !!!
09:11
Цінуй життя !!!

В рамках тижня права відбувся виховний захід на тему: "Цінуй життя" під керівництвом викладача світової літератури Усик Світлани Василівної.

Найцінніше, що є у людини, — це її життя.
Воно дається їй тільки раз і кожній — своє. Довге чи коротке, неповторне і звичне, радісне і сумне, солодке, як мед, і гірке, як полин, воно триває лише від народження до смерті, і його не можна прожити двічі.
Таємниця життя... Вона хвилювала людей завжди з того часу, як вони усвідомили себе живими істотами. Чи має життя якусь мету і сенс, і в чому вони? Хто керує людським життям? Чи можна зробити його кращим і щасливішим? Чи має людина право піти з життя або позбавити іншу людину?

 Ці й багато інших подібних питань ми намагались вирішити впродовж заходу. Всі учні погодились в єдиному, що життя дане лише раз і тому не потрібно його марнувати. 

Життя є дар Божий. Ми повинні берегти цей дар, як святиню. Нехай Господь пошле в серця наші радість, душевний мир, здоров'я, успіх у добрих ділах і добробуті! Будемо ж постійно молитися, щоб він воскресив наші душі і дарував нам любов, яка є основою земного і вічного життя!

Категорія: Новини | Переглядів: 502 | Додав: Olga
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: