Головна » 2014 » Листопад » 10 » Батьківські збори
09:39
Батьківські збори

Батьківські збори учнів ліцею пройшли 9 листопада в актовому залі Дрогобицького професійного політехнічного ліцею.

Розпочав збори чудовий виступ наших учнів ліцею, які із захватом показували своїм батькам, що вони талановиті. Не випадково збори проводились 9 листопада адже це день української писемності, тому вся концертна програма була присвячена українській мові. Саме в такий не легкий для України час ми повинні вшановувати українські звичаї і не забувати, що саме українська мова є солов'їною. Боже! Бачиш - боса Батьківщина! Бо брат б'є брата, батько - батька. Боже! Біль безжалісний, багряний буревій! Боже, буде багата будучина Батьківщини? Буде! На цих словах лунала пісня у виконанні Бакайси Аліни учениці групи №24 "Повертайся живим" після якої весь зал заплакав.

Далі  збори вів директор Дрогобицького ППЛ Ткач Володимир Васильович, який привітав батьків  та висловив впевненість, що завдяки спільним зусиллям батьків й педагогів нинішня молодь стане в майбутньому висококваліфікованими робітниками, затребуваними на сучасному ринку праці та просто гідними громадянами нашої країни.

Згідно порядку денного, було розглянуто питання організації навчально-виробничого та виховного процесу в ліцеї.

Про навчальні досягнення, участь учнів ліцею в різноманітних олімпіадах та конкурсах, що дають дітям стати всебічно розвинутими, отримати цінний досвід та знання, розповіла заступник директора з навчально-методичної роботи Пришляк Любов Андріївна.

Про проходження виробничої практики та закріплення теоретичних знань на практиці розповів заступник директора з навчально-виробничої роботи Марків Василь Дмитрович.

Питань проведення виховних заходів вліцеї, проживання в гуртожитку, харчування учнів, дотримання правил внутрішнього розпорядку в навчального закладу, порушення дисципліни  торкнулася заступник директора з навчально-виховної роботи Хомишак Ольга Василівна

Після закінчення загальноліцейних батьківських зборів, у кожній групі пройшли окремі збори, де було більш детально обговорено питання функціонування кожної групи.
Категорія: Новини | Переглядів: 560 | Додав: Olga
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: