Головна » 2014 » Вересень » 1 » У Дрогобицькому ППЛ пролунав перший дзвоник.
19:38
У Дрогобицькому ППЛ пролунав перший дзвоник.

Першого вересня подвір’я Дрогобицького ППЛ зібрало вчителів, учнів та їх батьків на святкову лінійку, присвячену Дню знань.

Особливим та визначальним цей день став для першокурсників, яких запросили стати частинкою великої дружньої родини Дрогобицького ППЛ, та які водночас ступили на незвіданий, цікавий, іноді нелегкий шлях до пізнання, самостійного життя та реалізації себе як професійного кваліфікованого робітника. 

З побажанням учням цікавого плідного навчання, наполегливості, працьовитості, підкорення нових вершин знань та здійснення своїх життєвих намірів і найзаповітніших мрій, звернувся до присутніх директор ДППЛ Володимир Васильович Ткач. Найщиріші слова подяки висловив інженерно- педагогічному колективу, завдяки наполегливості та спільній праці якого, ліцей знають не лише за межами області, а й країни.

Розділити радість педагогічного та учнівського колективу на свято завітав отець Богдан, який благословив учнівський та педагогічний колективи на успішний 2014-2015 навчальний рік і побажав усіляких гараздів їх сім’ям та близьким, міцного здоров’я, творчого натхнення та успіхів у навчанні.

Чарівним голосом пролунав дзвінок, який сповістив про початок першого уроку та закликав учнів навчального закладу до кабінетів, майстерень та лабораторій, що вмить наповнилися сміхом та радісними посмішками майбутніх робітників.

Категорія: Новини | Переглядів: 651 | Додав: Olga
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: