Головна » 2014 » Березень » 26 » ОБЛАСНИЙ ОГЛЯД КОНКУРС ТЕХНІЧНОЇ ТА ХУДОЖНЬО-ПРИКЛАДНОЇ ТВОРЧОСТІ СЕРЕД УЧНІВ ПТНЗ
14:14
ОБЛАСНИЙ ОГЛЯД КОНКУРС ТЕХНІЧНОЇ ТА ХУДОЖНЬО-ПРИКЛАДНОЇ ТВОРЧОСТІ СЕРЕД УЧНІВ ПТНЗ

21 березня 2014 року в Дрогобицькому професійному політехнічному ліцеї проведено обласний огляд конкурс технічної та художньо-прикладної творчості серед учнів ПТНЗ Львівщини. Учнівські роботи оцінювали представники Львівського державного будинку техніки: методист вищої категорії Філь І.М. та психолог Сайка О.І.

Свої вироби на виставці представили керівники та учні гуртків:

"Умілі руки” – кер. Ткач В.М.;

"Весела нитка” – кер. Хлопек Я.М.;

“Образотворче мистецтво” – кер. Кришталь Г.В.;

“ОКН” – кер. Кришталь Г.В.;

“Автомобіліст” – кер. Сов'як Я.Р.

Гості та учні ліцею з захопленням милувались бісквітними та пісочними тістечками, пісочними тортами, оздобленими марципаном, хлібобулочними виробами з соленого тіста;декоративна нарізка овочів та фруктів (карвінг), квітами, деревами, картинами виготовленими з бісеру.

Окрасою домашнього затишку є квіти. Наші учні виготовили підставки під квіти, оздоблені декоративними трояндами, різні подарункові ковані квіти, а також підсвічники.

Під керівництвом керівника гуртка Хлопек Я.М. гуртківці виготовили ряд картин вишитих стрічками, які дивували поєднанням кольору та дизайну.

Не цураються наші керівники гуртків і старовинних звичаїв, вишиті рушники, картини та костюми, вишиті бісером були прикрасою виставки.

Учні групи підготовки професії "Кухар; Офіціант" демонстрували різні способи складання серветок, попереднє сервірування столу.

Працівники та учні ліцею працюють над збереженням та відродженням українських традицій та звичаїв.

Цю подію поєднали із приїздом делегації з Польської Республіки в рамках міжнародної співпраці із комплексом шкіл № 2 м. Остшешова. В рамках конкурсу гостям та учням було проведено майстер-класи: майстром в/н Білоган Г.В. "Пошиття жіночої спіднички" та майстром в/н Лянгорт М.І. "Декоративна нарізка овочів та фруктів (карвінг)", а також чудовий виступ гуртківців художньої творчості.

 

Категорія: Новини | Переглядів: 1069 | Додав: Olga | Теги: конкурс, творчість учнів
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: