Головна » 2015 » Березень » 27 » Яскраво, творчо, небуденно: учнівська творчість ліцеїстів Дрогобицького політехнічного
11:47
Яскраво, творчо, небуденно: учнівська творчість ліцеїстів Дрогобицького політехнічного

Захід відбувся вчора, 27 березня, й цікавим є те, що прийшли навіть просто цікаві дрогобичани, щоби побачити те, на що здатні, що вміють ліцеїсти.

А презентовано тут і біжутерію (мабуть, не одна панянка би хотіла мати такі прикраси (підвіски, вироби з бісеру тощо), ляльки-мотанки, витвори юних ковалів, ікони та картини учнів-художників, різноманітні технічні прилади й звісно, справді мистецькі витвори юних кулінарів та кондитерів.

– Цей огляд-конкурс є в нас щорічним, відбувається він незадовго до завершення навчального року – пояснює заступниця директора ліцею з навчально-виховної роботи Ольга Хомишак. – До нас сьогодні завітали методисти Львівського державного будинку техніки Ігор Філь та Галина Любімова, які мають оцінити всі роботи. Також присутні сьогодні тут наші давні друзі партнери з польського міста Остжешув, які представляють комплекс тамтешніх шкіл № 2 на чолі зі своїм директором Вітольдом Якубчиком. Поляки, до речі високо оцінили роботи дрогобицьких ліцеїстів, а ще й вже вкотре повертаються додому з чудовим подарунком – новими рецептів оригінальних страв від наших кондитерів – додала пані Ольга.

Роботи ж справді різні й цікаві: кулінари представили оригінальну й несподівану  «Сходинку до раю» – композицію-нарізку з різноманітних ковбасних виробів, кондитери спекли чудовий й насправді мальовничий весняний торт, офіціанти презентували цікаво сервірований стіл на двох (мабуть, для закоханих). Всього виставлено близько півтора сотні робіт…

Що ж до сьогоднішнього огляд-конкурсу, то йог високий рівень визнали й високі львівські гості. Зокрема Галина Любімова зазначила : – Була тут перед тим чотири роки тому й сьогодні бачу значний поступ та успіхи.

Насамперед вразила компактність й гарне оформлення самої експозиції.

Сподобалися твори художників з гуртка «Образотворче мистецтво»: багато картин мають характер, змушують замилитися…Скажу також, що, попри те, що кожен навчальний заклад прагне показати найкраще, Дрогобич у порівнянні з іншими (Добромилем, Олеськом, приміром) виглядають найкраще та виразніше. Тут власне велике значення має те,що ваш ППЛ має багато гуртків, які й дозволяють розкривати творчий потенціал учнів…

Категорія: Новини | Переглядів: 506 | Додав: Olga
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: